• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas jautienos vyniotinis

2013-02-10 by Kulinarė

Ingridientai

  • 700g jautienos išpjovos
  • 2 v.š. garstyčių
  • 1 svogūnas
  • 50g miltų
  • 50g krapų
  • 500l sultinio
  • 150g kiaulienos šoninės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Jautieną išpjaustome taip, kad gautume vieną mėsos išklotinę (apie 0,8-1cm storio). Visą išklotinę aptepame garstyčiomis, pabarstome druska ir pipirais.
Kiaulienos šoninę supjaustome ir pakepame keptuvėje kartu su smulkintu svogūnu. Riebalus nupilame o spirgučius su svogūnais beriame ant jautienos išklotinės. Pabarstome krapais. Paruoštą jautieną suvyniojame į vyniotinį ir perrišame siūlu, kad neišsivyniotų.
Į keptuvę supilame riebalus nuo šoninės ir dedame jautienos vyniotinį, kurį apskrudiname iš visų pusių.
Apskrudusį vyniotinį dedame į kepimo indą.
Į keptuvę su likusiais riebalais beriame miltus, pakepame minutę ir supilame sultinį. Maišome ir kaitiname padažą, kol pradedame tirštėti. Paruoštą padažą pilame ant apkepto vyniotinio.
Kepimo indą su vyniotiniu ir padažu uždengiame folija ir dedame į orkaitę, kur 180 laipsnių temperatūroje
kepame apie 1,5 valandos.
Iškeptą jautienos vyniotinį prieš patiekdami atvėsiname 10 minučių.
Patiekalą patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru ir salotomis.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: garstyčios, jautiena, kiaulienos šoninė, krapai, mėsa, miltai, sultinys, svogūnai, vyniotinis

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Keptuvėje apkeptos vištienos kulšelės su česnakais
Sekantis įrašas: Miltiniai skryliukai su šviežių grybų padažu »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt