
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Kiaulienos faršo – 200g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Muskato – 1 arbatinis šauktštelis
- Lauro lapų – 4vnt.
- Vištienos kepenėlių – 250g
- Kiaulienos šoninės – 200g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
- Veršienos faršo – 200g
- Kiaulienos faršo (riebaus) – 200g
- Brendžio – 2 šaukštai
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 4 minutes ant silpnos ugnies.
- Dubenyje sumaišome veršienos faršą, kiaulienos faršą, maltą riebią mėsą, prieskonius (išskyrus lauro lapus), brendį, kiaušinius, smulkintą česnaką.
- Nedidelę kepimo skardelę išklojame kiaulienos šoninės juostelėmis. Į vidų sudedame faršą ir užklojame likusiomis juostelėmis.
- Kepimo skardą dedame į didesnę kepimo skardą pripiltą vandens ir dedame į orkaitę, kurioje kepame apie 1,5 valandos.
- Iškeptą atvėsiname ir supjaustę patiekiame.
- Skanaus!
Parašykite komentarą