• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti baklažanai įdaryti su mėsa

2010-07-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti baklažanai įdaryti su mėsa

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 150ml
  • Kiaulienos faršo – 700g
  • Baklažanų – 4vnt.
  • Petražolių – 4 šaukštai
  • Pomidorų – 5vnt.
  • Svogūnų – 3vnt.
  • Sviesto – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Dubenyje suminkome maltą mėsą su sviesto šaukštu ar aliejaus, smulkintais svogūnais, įberiame druskos ir pipirų.
  2. Į faršą dedame 3 smulkiai supjaustytus pomidorus ir dar kartą išminkome.
  3. Baklažanus nuplauname, nupjauname galus ir perpjauname išilgai. Išvalome vidų.
  4. Į kepimo indą (geriausia į uždengiamą) sudedame puseles ir į jas pridedame faršo su pomidorais.
  5. Supjaustome likusius pomidorus riekėmis ir dedame ant faršo.
  6. Įdarytus baklažanus pabarstome pipirais ir trupučių druskos, smulkintomis petražolėmis. Į kepimo indą, kuriame sudėtos farširuotos daržovės pilame aliejų ir pusę stiklinės vandens.
  7. Kepame orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje apie valandą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baklažanas, faršas, paprika, petražolė, pomidorai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Grybų ir faršo kotletai

Previous Post: « Agurkų salotos su saldžiarūgščiu padažu
Sekantis įrašas: Japoniškos bulvių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt