Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.5 šaukšto
- Sviesto – 100g
- Kiaulienos faršo – 250g
- Kiaušinių – 6vnt.
- Džiūvėsėlių – 150g
- Krapų – 1 šaukštas
- Grietinės (30%) – 4 šaukštai
- Lydyto sūrio – 50g
Gaminimas
- Keptuvėje apkepame kiaulienos faršą.
- Iš virtų kiaušinių išimame trynius (perpjovus juos išilgai pusiau) ir sumaišome juos su keptu faršu, lydytu sūriu, grietine, garstyčiomis, krapais bei druska ir pipirais. Gerai išmaišome.
- Į kiaušinio baltymus dedame paruošto mėsos įdaro ir apvoliojame džiūvėsiuose.
- Į keptuvę sudedam farširuotus kiaušinius, dedame sviestą ir kepame ant vidutinės ugnies apie 7-10 minučių.
- Patiekiame šiltus.
Parašykite komentarą