• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti farširuoti Lenkiški kiaušiniai

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti farširuoti Lenkiški kiaušiniai

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 0.5 šaukšto
  • Sviesto – 100g
  • Kiaulienos faršo – 250g
  • Kiaušinių – 6vnt.
  • Džiūvėsėlių – 150g
  • Krapų – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 4 šaukštai
  • Lydyto sūrio – 50g

Gaminimas

  1. Keptuvėje apkepame kiaulienos faršą.
  2. Iš virtų kiaušinių išimame trynius (perpjovus juos išilgai pusiau) ir sumaišome juos su keptu faršu, lydytu sūriu, grietine, garstyčiomis, krapais bei druska ir pipirais. Gerai išmaišome.
  3. Į kiaušinio baltymus dedame paruošto mėsos įdaro ir apvoliojame džiūvėsiuose.
  4. Į keptuvę sudedam farširuotus kiaušinius, dedame sviestą ir kepame ant vidutinės ugnies apie 7-10 minučių.
  5. Patiekiame šiltus.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: džiūvėsiai, faršas, garstyčios, grietinė, karštieji patiekalai, kiauliena, kiaušiniai, krapai, lydytas sūris, sviestas, užkandis

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Avokado ir pomidoro užkandis su “sabayon” padažu
Sekantis įrašas: Silkės padažas bulvėms »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt