• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti farširuoti Lenkiški kiaušiniai

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti farširuoti Lenkiški kiaušiniai

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 0.5 šaukšto
  • Sviesto – 100g
  • Kiaulienos faršo – 250g
  • Kiaušinių – 6vnt.
  • Džiūvėsėlių – 150g
  • Krapų – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 4 šaukštai
  • Lydyto sūrio – 50g

Gaminimas

  1. Keptuvėje apkepame kiaulienos faršą.
  2. Iš virtų kiaušinių išimame trynius (perpjovus juos išilgai pusiau) ir sumaišome juos su keptu faršu, lydytu sūriu, grietine, garstyčiomis, krapais bei druska ir pipirais. Gerai išmaišome.
  3. Į kiaušinio baltymus dedame paruošto mėsos įdaro ir apvoliojame džiūvėsiuose.
  4. Į keptuvę sudedam farširuotus kiaušinius, dedame sviestą ir kepame ant vidutinės ugnies apie 7-10 minučių.
  5. Patiekiame šiltus.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: džiūvėsiai, faršas, garstyčios, grietinė, karštieji patiekalai, kiauliena, kiaušiniai, krapai, lydytas sūris, sviestas, užkandis

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Avokado ir pomidoro užkandis su “sabayon” padažu
Sekantis įrašas: Silkės padažas bulvėms »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt