
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Pievagrybių – 150g
- Kiaulienos faršo – 600g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 100g
- Fermentinis sūrio – 150g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
- Iš paruošto faršo formuojame mėsos kukulius, kuriuos dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 25 minutes.
- Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu sviesto ir sudedame smulkintą svogūną bei pievagrybius, kuriuos kepame vos 3 minutes.
- Iškeptus kukulius dedame į lėkštę ir ant viršaus dedame apkeptų svogūnų su grybais ir viską užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
- Lėkštę su kukuliais dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę, ir kepame dar kol išsilydo sūris.
- Keptus kukulius su pievagrybiais patiekiame šiltus.
Parašykite komentarą