• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti kukuliai su pievagrybiais

2010-11-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti kukuliai su pievagrybiais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pievagrybių – 150g
  • Kiaulienos faršo – 600g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Fermentinis sūrio – 150g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
  3. Iš paruošto faršo formuojame mėsos kukulius, kuriuos dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 25 minutes.
  4. Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu sviesto ir sudedame smulkintą svogūną bei pievagrybius, kuriuos kepame vos 3 minutes.
  5. Iškeptus kukulius dedame į lėkštę ir ant viršaus dedame apkeptų svogūnų su grybais ir viską užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
  6. Lėkštę su kukuliais dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę, ir kepame dar kol išsilydo sūris.
  7. Keptus kukulius su pievagrybiais patiekiame šiltus.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, kukuliai, mėsa, pievagrybiai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Morkų salotos su džiovintomis slyvomis
Sekantis įrašas: Kotletai troškinti su morkomis ir svogūnais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt