• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti kukuliai su pievagrybiais

2010-11-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti kukuliai su pievagrybiais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pievagrybių – 150g
  • Kiaulienos faršo – 600g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Fermentinis sūrio – 150g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
  3. Iš paruošto faršo formuojame mėsos kukulius, kuriuos dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 25 minutes.
  4. Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu sviesto ir sudedame smulkintą svogūną bei pievagrybius, kuriuos kepame vos 3 minutes.
  5. Iškeptus kukulius dedame į lėkštę ir ant viršaus dedame apkeptų svogūnų su grybais ir viską užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
  6. Lėkštę su kukuliais dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę, ir kepame dar kol išsilydo sūris.
  7. Keptus kukulius su pievagrybiais patiekiame šiltus.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, kukuliai, mėsa, pievagrybiai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Morkų salotos su džiovintomis slyvomis
Sekantis įrašas: Kotletai troškinti su morkomis ir svogūnais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt