Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos sulčių – 60ml
- Medaus – 1 šaukštas
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 45ml
- Sojos padažo – 2 šaukštai
- Lauro lapų – 2vnt.
- Bulvių krakmolo – 0.5 šaukšto
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Kiaulienos šonkaulių – 1000g
Gaminimas
- Šonkauliukus užpilame vandeniu, dedame druskos, lauro lapus ir verdame apie 15 minučių (po užvirimo).
- Tuo metu dubenėlyje sumaišome sojų padažą, medų, citrinos sultis, bulvių krakmolą, vandenį, aitriąsias paprikas, druską bei pipirus. Dedame ant silpnos ugnies ir pakaitiname apie 3 minutes.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką bei perplautus apvirtus šonkauliukus.
- Kepame apie 5 minutes. Apskrudus šonkauliukams užpilame aštrų padažą ir išmaišome.
- Patiekiame šonkauliukus su padažu šiltus.
Parašykite komentarą