• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiauliena su porų padažu

2010-10-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiauliena su porų padažu

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 150ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
  • Kiaulienos kumpio – 400g
  • Porų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Kiaulieną supjaustome į 50-70g dydžio gabaliukus.
  2. Mėsą dedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Užvirus vandeniui pasūdome ir verdame apie 6-8 minutes.
  3. Apvirtą mėsą dedame į įkaitintą keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir apkepame iš visų pusių. Apkeptą mėsą išimame ir padedame į šalį.
  4. Į tą pačią keptuvę sudedame juostelėmis pjaustytą kiaulienos šoninę, kurią kepame apie 2-3 minutes.
  5. Po kelių minučių kartu sudedame smulkintus porus, kuriuos kepame dar 3 minutes.
  6. Apkepus porams supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, sudedame kiaulieną ir uždengus troškiname apie 10 minučių ant silpnos ugnies.
  7. Kiaulieną patiekiame su ryžių garnyru ar virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, grietinėlė, kiauliena, kiaulienos šoninė, mėsa, padažas, Patiekalai receptai, poras, receptas

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Perlinių kruopų apkepas su rūkyta šonine
Sekantis įrašas: Burokėlių piurė užkandis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt