• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiauliena su žemės riešutais

2010-11-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiauliena su žemės riešutais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Medaus – 1 šaukštas
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Balto vyno acto – 2 šaukštai
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
  • Žemės riešutų – 100g
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Kiaulienos išpjovos – 500g

Gaminimas

  1. Kiaulienos mėsą susmulkiname (pjaustome labai plonais nedideliais gabaliukais) ir dubenyje sudedame kartu su actu, cukrumi, 0,5 a.š. druskos ir rankomis mėsą labai gerai sugniaužome. Suminkštintą mėsą paliekame marinuotis bent 30 minučių.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame išmarinuotą mėsą, kurią kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
  3. Po 5 minučių supilame sojos padažą, krakmolą, dedame medų ir čili prieskonius. Beriame dar 0,25 a.š. druskos, truputi pipirų ir sudedame skrudintus riešutus. Mėsą su padažu troškiname apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
  4. Kiaulieną su žemės riešutais patiekiame šiltą su virtais ryžiais.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, čili pipiras, cukrus, kiauliena, krakmolas, medus, mėsa, sojų padažas, žemės riešutai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Previous Post: « Pomidorų čatnis (chutney)
Sekantis įrašas: Pieniška „kleckiukų“ sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt