Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Medaus – 1 šaukštas
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sojos padažo – 2 šaukštai
- Balto vyno acto – 2 šaukštai
- Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
- Žemės riešutų – 100g
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Kiaulienos išpjovos – 500g
Gaminimas
- Kiaulienos mėsą susmulkiname (pjaustome labai plonais nedideliais gabaliukais) ir dubenyje sudedame kartu su actu, cukrumi, 0,5 a.š. druskos ir rankomis mėsą labai gerai sugniaužome. Suminkštintą mėsą paliekame marinuotis bent 30 minučių.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame išmarinuotą mėsą, kurią kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
- Po 5 minučių supilame sojos padažą, krakmolą, dedame medų ir čili prieskonius. Beriame dar 0,25 a.š. druskos, truputi pipirų ir sudedame skrudintus riešutus. Mėsą su padažu troškiname apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
- Kiaulieną su žemės riešutais patiekiame šiltą su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą