• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos ir bulvių užkepėlė

2010-12-07 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*350g kiaulienos mėsos
*6 bulvės
*200g grietinėlės
*1 v.š. miltų
*100g fermentinio sūrio
*2 svogūnai
*3 v.š. aliejaus
*1 skiltelė česnako
*druska ir pipirai
*0,25 a.š. maltų lauro lapų
*70ml vandens

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Bulves nulupame ir supjaustome 0,5cm storio griežinėliais. Dubenyje bulves sumaišome su aliejumi, 0,5 a.š. druskos, įspaudžiame česnaką, pabarstome pipirais. Paruoštas bulves dedame į kepimo indą ir 20 minučių dedame į orkaitę.
Svogūnus nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Kiaulieną supjaustome smulkiais gabaliukais ir su tolygiai paskirstome kiaulieną ant bulvių. Ant mėsos išdėliojame griežinėliais supjaustytus svogūnus. Kepimo indą dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 20 minučių.
Kol kepa mėsa su bulvėmis, paruošiama padažą. Dubenyje sumaišome grietinėlę su miltais ir tarkuotu sūriu. Beriame truputį druskos ir pipirų. Pilame 70ml vandens ir išmaišome.
Ištraukiame užkepėlę iš orkaitės ir ant viršaus supilame padažą. Užkepėlę su padažu kišame atgal į orkaitę kokioms 10 minučių.
Kiaulienos ir bulvių užkepėlę patiekiame šiltą su salotomis.

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, fermentinis sūris, grietinėlė, kiauliena, kmynai, lauro lapai, miltai, svogūnai, užkepėlė

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla

Previous Post: « Farširuoti kiaušiniai su grybais
Sekantis įrašas: Spirgučių padažas »

Reader Interactions

Comments

  1. Laimonas

    2021-03-14 at 13:43

    A tai kur kmynus bert????

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2021-03-15 at 14:26

      Atsiprašome, pasitaisome. Kmynų nereikia 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt