• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos kepsneliai su žaliuoju padažu

2011-05-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g kiaulienos išpjovos
*150g špinatų (galima keisti dilgynėmis)
*50g svogūnų laiškų
*2 skiltelės česnako
*1 a.š. česnako drožlių
*5 v.š. aliejaus
*150ml pieno
*3 v.š. miltų
*druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaulienos išpjovą supjaustome plonais kepsneliais ir pabarstome druska, pipirais bei česnakų drožlėmis.
Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus ir sudedame kepsnius, kuriuos kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Špinatus ir svogūnų laiškus susmulkiname.
Iškeptus kepsnius išimame ir sudedame į lėkštę, o į keptuvę, supilę likusį aliejų, sudedame špinatus su svogūnų laiškais. Po pusės minutės sudedame smulkintą česnaką. Dar po minutės suberiame miltus, išmaišome ir vos minutę kepame. Į keptuvę supilame pieną, ir ant silpnos ugnies, visą laiką maišydami, verdame padažą. Beriame druskos ir pipirų.
Padažui sutirštėjus sudedame į jį keptus kepsnius ir viską troškiname apie 5-8 minutes ant silpnos ugnies.
Kiaulienos kepsnelius su žaliuoju padažu patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis ir mėgiamomis konservuotomis ar šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, dilgynės, kiauliena, Kiaulienos patiekalai, mėsa, miltai, Patiekalai receptai, pienas, receptas, špinatai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Varškės apkepas su obuoliais
Sekantis įrašas: Vegetariški kaneloni makaronai su keptais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt