• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos kepsnys su abrikosų padažu 2

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1kg kiaulienos išpjovos
  • 1 skardinė konservuotų abrikosų
  • 2 v.š. tarkuoto imbiero
  • 2 v.š. citrinų sulčių
  • 2 skiltelės česnako
  • 0,25 a.š. pipirų
  • 1 a.š. druskos
  • 2 v.š. aliejaus

Gaminimas

:
Kiaulienos kepsnį įtriname česnaku, aliejumi, druska ir pipirais. Parai dedame į šaldytuvą.
Po 24 valandų dedame kepsnį į kepimo maišą, kišame į orkaitę ir kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Konservuotus abrikosus kartu su sirupu sumalame.
Padažui gaminti skirtame inde sumaišome medų, citrinų sultis, imbierą bei maltus abrikosus. Ant silpnos ugnies pakaitiname 4 minutes.
Apkeptą kepsnį išimame iš orkaitės ir nuplėšę kepimo maišą visą mėsą aptepame abrikosų padažu. Dedame kepsnį atgal į orkaitę ir kepame dar 15 minučių.
Kiaulienos kepsnys su abrikosų užpilu patiekiame šiltą su orkaitėje keptomis bulvėmis ar šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: abrikosai, aliejus, česnakas, citrina, imbieras, kiauliena

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Špinatų salotos su kiaulienos šonine
Sekantis įrašas: Briuselio kopūstai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt