• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių ir faršo pyragas

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kiaulienos faršo
  • 5 bulvės
  • 3 kiaušiniai
  • 120g miltų
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 70ml pieno
  • 1 svogūnas
  • 1 poras
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1 a.š. bulvių prieskonių
  • 1 skiltelė česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Mėsos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, pienu, žiupsneliu druskos.
Bulves nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Dubenyje bulves sumaišome su aliejumi, bulvių prieskoniais, žiupsneliu druskos ir pipirų.
Į kepimo formą (geriausia silikoninę, kad pyragas lengvai išsiverstų) sudedame bulves. Ant bulvių suberiame smulkintą svogūną bei porą. Tada tolygiai dedame mėsos faršą ir viską užpilame kiaušinių plakiniu.
Dedame pyragą į orkaitę ir kepame apie 50-60 minučių.
Iškeptą bulvių ir faršo pyragą išverčiame ant didesnės lėkštės ir patiekiame su pomidorų padažu.

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, kepimo milteliai, kiaušiniai, mėsa, miltai, pienas, poras, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla

Previous Post: « Šalta avokadų sriuba
Sekantis įrašas: Špinatų ir pomidorų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt