• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių ir faršo pyragas

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kiaulienos faršo
  • 5 bulvės
  • 3 kiaušiniai
  • 120g miltų
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 70ml pieno
  • 1 svogūnas
  • 1 poras
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1 a.š. bulvių prieskonių
  • 1 skiltelė česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Mėsos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, pienu, žiupsneliu druskos.
Bulves nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Dubenyje bulves sumaišome su aliejumi, bulvių prieskoniais, žiupsneliu druskos ir pipirų.
Į kepimo formą (geriausia silikoninę, kad pyragas lengvai išsiverstų) sudedame bulves. Ant bulvių suberiame smulkintą svogūną bei porą. Tada tolygiai dedame mėsos faršą ir viską užpilame kiaušinių plakiniu.
Dedame pyragą į orkaitę ir kepame apie 50-60 minučių.
Iškeptą bulvių ir faršo pyragą išverčiame ant didesnės lėkštės ir patiekiame su pomidorų padažu.

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, kepimo milteliai, kiaušiniai, mėsa, miltai, pienas, poras, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla

Previous Post: « Šalta avokadų sriuba
Sekantis įrašas: Špinatų ir pomidorų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt