• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršo apkepas su kukurūzais

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g kiaulienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 400g virtų kukurūzų (tinka ir konservuoti)
  • 3 kiaušiniai
  • 150ml pieno
  • 100g fermentinio sūrio
  • 2 v.š. miltų
  • 1 v.š. čiobrelių
  • 1 čili pipiras
  • 1 v.š. sviesto
  • 50g petražolių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kukurūzus išverdame, o jei naudojame konservuotus, tai pamerkiame į vandenį ir bent 15 minučių pamirkome. Numirkytus kukurūzus nusausiname.
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir miltais. Beriame druskos ir pipirų, čiobrelius ir petražoles.
Faršą sumaišome su virtais kukurūzais, smulkintu svogūnu, čili pipiru ir druska.
Kepimo indą ištepame sviestu ir sudedame kukurūzus su faršu. Viską užpilame paruoštu plakiniu ir dedame į orkaitę, kur kepame 50 minučių.
Iki kepimo pabaigos likus 5-7 minutėms ant apkepo beriame tarkuotą fermentinį sūrį ir pabaigiame kepti.
Faršo apkepą su kukurūzais patiekiame šiltą su padažu ar šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čili pipiras, čiobrelis, faršas, fermentinis sūris, kiauliena, kiaušiniai, kukurūzai, miltai, petražolė, pienas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla

Previous Post: « Aštrus pomidorų pagardas
Sekantis įrašas: Asiago sūris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt