• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos suktinukai su feta sūriu

2010-06-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaulienos suktinukai su feta sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų laiškų – 100g
  • Feta sūrio – 200g
  • Kiaulienos išpjovos – 500g

Gaminimas

  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
  2. Kiaulienos išpjovą supjaustome plonais kepsneliais ir pabarstome druska bei pipirais. Kad mėsa būtų minkštesnė, ją „pamušame“.
  3. Dubenėlyje sudedame feta sūrį, smulkintus svogūnų laiškus ir išmaišome.
  4. Imame paruoštą kiaulieną ir dedame maždaug 1,5 arb. š. fetos sūrio įdaro. Mėsą suvyniojame ir perveriame smeigtuku (tinka ir mediniai dantų krapštukai).
  5. Suktinukus dedame į aliejumi išteptą kepimo indą ir kepame orkaitėje apie 30 minučių.
  6. Patiekiame su salotomis bei mėgstamu garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, feta sūris, karštieji patiekalai, kepsnys, kiauliena, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Agurkinė sriuba
Sekantis įrašas: Karštos kalmarų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt