Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų laiškų – 100g
- Feta sūrio – 200g
- Kiaulienos išpjovos – 500g
Gaminimas
- Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
- Kiaulienos išpjovą supjaustome plonais kepsneliais ir pabarstome druska bei pipirais. Kad mėsa būtų minkštesnė, ją “pamušame”.
- Dubenėlyje sudedame feta sūrį, smulkintus svogūnų laiškus ir išmaišome.
- Imame paruoštą kiaulieną ir dedame maždaug 1,5 arb. š. fetos sūrio įdaro. Mėsą suvyniojame ir perveriame smeigtuku (tinka ir mediniai dantų krapštukai).
- Suktinukus dedame į aliejumi išteptą kepimo indą ir kepame orkaitėje apie 30 minučių.
- Patiekiame su salotomis bei mėgstamu garnyru.
Parašykite komentarą