• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos troškinys su pupelėmis

2010-11-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaulienos troškinys su pupelėmis

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 200ml
  • Petražolių – 50g
  • Pomidorų padažo – 3 šaukštai
  • Kiaulienos sprandinės – 500g
  • Konservuotų pupelių – 300g
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Mėsą supjaustome kubeliais ir sudedame į gilią įkaitintą keptuvę (ar puodą) su aliejumi ir kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies.
  2. Apkepus mėsai sudedame smulkintą svogūną, čili pipirą ir užpilame sultiniu. Beriame druskos ir pipirų ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes ant silpnos ugnies.
  3. Po 25 minučių sudedame pupeles, grietinę bei pomidorų padažą, beriame smulkintas petražoles ir išmaišę troškiname dar 10 minučių.
  4. Kiaulienos troškinį su pupelėmis patiekiame karštą su juoda duona ar virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: aliejus, čili pipiras, grietinė, kiauliena, mėsa, petražolė, pomidorų padažas, pupelės, sultinys, svogūnai, troškinys

 

Panašūs receptai

Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos guliašas
Kiaulienos guliašas
Aštrus kiaulienos ir kopūstų troškinys
Aštrus kiaulienos ir kopūstų troškinys

Previous Post: « Čederio sūris
Sekantis įrašas: Lengvas ryžių garnyras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt