Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Grietinės (30%) – 100g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Vištienos sultinio – 200ml
- Petražolių – 50g
- Pomidorų padažo – 3 šaukštai
- Kiaulienos sprandinės – 500g
- Konservuotų pupelių – 300g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Mėsą supjaustome kubeliais ir sudedame į gilią įkaitintą keptuvę (ar puodą) su aliejumi ir kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies.
- Apkepus mėsai sudedame smulkintą svogūną, čili pipirą ir užpilame sultiniu. Beriame druskos ir pipirų ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes ant silpnos ugnies.
- Po 25 minučių sudedame pupeles, grietinę bei pomidorų padažą, beriame smulkintas petražoles ir išmaišę troškiname dar 10 minučių.
- Kiaulienos troškinį su pupelėmis patiekiame karštą su juoda duona ar virtomis bulvėmis.
Parašykite komentarą