• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis

2013-09-15 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 350g liesos kiaulienos
  • 1 morka
  • 1 raudona paprika
  • 50g poro
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 saliero lapkotis
  • 4 bulvės
  • 70ml aliejaus
  • 200ml pieno
  • 1 v.š. miltų
  • 30g tarkuoto parmezano sūrio
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Bulves nulupame ir supjaustome diskeliais ir sudedame į kepimo indą išteptą aliejumi.

Kiaulieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Pabarstome druska ir pipirais, pilame citrinos sulčių ir rankomis gerai išminkome mėsą. Mėsą tolygiai dedame ant bulvių.

Elektriniu smulkintuvu susmulkiname daržoves: morką, salierą, česnaką ir porą.

Papriką supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame ant mėsos.

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintas daržoves, kurias kepame apie 4 minutes ant vidutinės ugnies. Beriame miltus, druskos ir pipirų ir dar po minutės supilame pieną. Padažą pakaitiname kelias minutes.

Paruoštą daržovių padažą pilame ant bulvių su mėsa.

Kepimo indą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame apie 40 minučių, kol mėsa ir bulvės suminkštėja.

Kiaulienos užkepėlę su daržovėmis patiekiame šiltą pagardintą tarkuotu parmezano sūriu ir mėgstamomis salotomis.

Skanaus!

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, citrina, kiauliena, miltai, morka, paprika, parmezano sūris, pienas, poras, salieras

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla
Bulvių ir faršo pyragas

Previous Post: « Makaronai su morkomis ir petražolėmis
Sekantis įrašas: Bulvių ir kiaušinių užkepėlė »

Reader Interactions

Comments

  1. Simona

    2016-06-09 at 17:01

    Skanus receptas – skonis kaip troskinio 😉

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt