• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kolkanonas(Colcannon) su kiauliena

2010-05-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Kolkanonas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 250g
  • Bulvių – 1500g
  • Pieno – 120ml
  • Petražolių – 50g
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Kiaulienos – 400g
  • Kopsūtų – 1vnt.

Kolkanonas – tai tradicinis airių patiekalas, gaminamas iš virtų maltų bulvių, kopūsto (ar garbanotojo žalio kopūsto), sviesto, druskos ir pipirų. Dažnai yra naudojami ir kiti priedai, tokie kaip česnakas, pienas, porai, grietinė, svogūnai, kiauliena, svogūnų ar česnakų laiškai ir kt.

Gaminimas

  1. Kiauliena turėtų būti jau prieš dieną iškepta keptuvėje.
  2. Bulves išverdame su lupenomis. Išvirtas bulves nulupame ir sumalame ar sutriname. Į trintas bulves įdedame puse pakelio sviesto ir supilame užvirintą karštą pieną ir išmaišome. Paskaniname druska ir pipirais.
  3. Puode į 2l verdančio vandens sudedame stambiai pjaustytą kopūstą ir verdame tol kol kopūsto spalva pasidarys tamsesnė. Įdedame 100g sviesto, kad daržovė suminkštėtų ir porai minučių uždengiame dangčiu. Baigus virti kopūstui, jį nusausiname ir smulkiai supjaustome.
  4. Keptą mėsą sudedame į keptuvę, užpilame stikline vandens ir uždengę troškiname apie 45minutes. Mėsą vėliau nusausiname ir susmulkiname.
  5. Į indą su bulvėmis sudedame kopūstą, mėsą bei svogūnų laiškus ir išmaišome.
  6. Patiekiant ant kolkanono dedame po nedidelį gabaliuką sviesto ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Kategorijos:Airių, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Virtuvės Tagged With: bulvės, kiauliena, kopūstas, mėsa, petražolė, pienas, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Korėjietiški bulviniai blynai su padažu
Sekantis įrašas: Virtos didelės pupos su česnaku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa
  • Tortilijų saldžios kišenėlės Tortilijų saldžios kišenėlės

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt