Ingridientai
- 700g kiaulienos faršo
- 3 svogūnai
- 1 kiaušinis
- 2 skiltelės česnako
- 1 kopūsto
- 1-2 morkos
- aliejus
- 150g rūkytos kiaulienos šoninės
- 8 bulvės
- 70g džiūvėsių
- 600ml sultinio
- druska ir pipirai
Gaminimas
Faršą sumaišome su smulkintu česnaku, kiaušiniu, džiūvėsiais, žiupsniu druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvę su 3 šaukštais aliejaus ir sudedame suformuotus kotletus, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies po keletą minučių iš abiejų pusių.
Kopūstą stambia supjaustome ir sudedame į troškinimo puodą.
Morkas nulupame ir sutarkuojame.
Svogūnus smulkiai supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su 4 šaukštais aliejaus ir sudedame svogūnus bei morkas, kuriuos kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies. Apkeptas daržovės sudedame į puodą su kopūstais.
Kiaulienos šoninę supjaustome mažais kubeliais ir sudedame kartu su kopūstais. Viską užpilame sultiniu, beriame druskos ir pipirų ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 30 minučių.
Suminkštėjus kopūstui kartu į puodą sudedame kotletus ir uždengę troškiname dar 20 minučių.
Bulves nulupame ir išverdame.
Kopūstuose troškintus kotletus patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis.
Parašykite komentarą