• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lavašas su kiauliena ir daržovėmis

2011-01-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g liesos kiaulienos
  • 1 v.š. acto
  • 0,5 a.š. maltų lauro lapų
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 paprika
  • 300g kininio kopūsto
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1 agurkas
  • 2 lavašai
  • 2 v.š. garstyčių
  • 3 v.š. majonezo
  • 1 a.š. aliejaus
  • druska ir pipirai
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 1 česnakas

Gaminimas


Daržoves supjaustome.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiai (sukapojame) ir dubenyje sumaišome su cukrumi, actu, 0,5 a.š. druskos, maltais lauro lapais ir paliekame bent 30 minučių marinuotis.
Dubenėlyje sumaišome garstyčias su majonezu, aliejumi, citrinų sultimis, įspaudžiame česnaką, beriame truputį druskos ir gerai išmaišome.
Į keptuvę sudedame marinuotą kiaulieną ir kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies. Iškepus mėsai, nupilame sultis.
Lavašus nestorai aptepame paruoštu padažu ir padarome “voką” (sulankstome lavašą kaip voką). Į vidų dedame kininio kopūsto, truputį svogūno, tada porą šaukštų mėsos, ant mėsos dedame agurko, kinio kopūsto, vėl mėsos ir t.t. Sudedame daržoves ir mėsą į lavašus ir užpilame garstyčių ir majonezo padažu.
Lavašą su kiauliena ir daržovėmis patiekiame tiek su šilta tiek su šalta mėsa.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, agurkas, aliejus, česnakas, citrina, cukrus, garstyčios, kiauliena, kininis kopūstas, lauro lapai, lavašas, majonezas, mėsa, paprika, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Pikantiškas užkandis su ikrais ir riešutais
Sekantis įrašas: Brusketa (bruschetta) su pupelėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt