
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Pomidorų – 400g
- Raudonųjų svogūnų – 50g
- Parmezano sūrio – 50g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Bazilikų – 5g
- Makaronų – 300g
- Kiaulienos šoninės – 300g
Gaminimas
- Pomidorus nuplikome ir susmulkiname.
- Puode, pagal nurodymus ant pakuotės, išverdame makaronus. Išvirtus pilame į kiaurą samtį ir nusausiname.
- Tuo metu kol verda makaronai, keptuvėje aliejuje pakepiname plonomis juostelėmis supjaustytą kiaulieną. Kepiname kol mėsa gražiai paruduoją, tada dedame smulkintą svogūną bei pjaustytą čili pipirą, užberiame druskos ir pipirų.
- Po 4-5 minučių sudedame pjaustytus pomidorus ir baziliką.
- Padažą nuimame nuo ugnies ir 5 minutėms paliekame uždengtą.
- Patiekiant į lėkštę įdėti makaronų ir užpilti kiaulienos padažu ir užbarstyti tarkuotu kietuoju sūriu.
Parašykite komentarą