Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Pievagrybių – 250g
- Parmezano sūrio – 50g
- Bazilikų – 5g
- Makaronų (Penne) – 400g
- Kiaulienos šoninės – 250g
Gaminimas
- Puode, pagal nurodymus ant pakuotės, išverdame makaronus.
- Tuo metu į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame pjaustytą šoninę, kepame kol apskrunda švelniai. Šoninę išimame.
- Sudedame į keptuvę pjaustytus pievagrybius. Pilame 3-4 valg. š. vandens, kuriame virė makaronai ir troškiname apie 5 minutes.
- Į keptuvę sudedame iškeptą šoninę, beriame druskos ir pipirų, dedame pusę smulkintų bazilikų, išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
- Į puodą su virtais makaronais sudedame apkeptus pievagrybius su šonine ir išmaišome.
- Patiekdami dedame makaronų į lėkštę, pabarstome šviežiu baziliku bei tarkuotu sūriu.
Parašykite komentarą