• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais

2010-05-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pievagrybių – 250g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Bazilikų – 5g
  • Makaronų (Penne) – 400g
  • Kiaulienos šoninės – 250g

Gaminimas

  1. Puode, pagal nurodymus ant pakuotės, išverdame makaronus.
  2. Tuo metu į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame pjaustytą šoninę, kepame kol apskrunda švelniai.  Šoninę išimame.
  3. Sudedame į keptuvę pjaustytus pievagrybius. Pilame 3-4 valg. š. vandens, kuriame virė makaronai ir troškiname apie 5 minutes.
  4. Į keptuvę sudedame iškeptą šoninę, beriame druskos ir pipirų, dedame pusę smulkintų bazilikų, išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
  5. Į puodą su virtais makaronais sudedame apkeptus pievagrybius su šonine ir išmaišome.
  6. Patiekdami dedame makaronų į lėkštę, pabarstome šviežiu baziliku bei tarkuotu sūriu.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Makaronų receptai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, kiauliena, kiaulienos šoninė, makaronai, parmezano sūris, pievagrybiai

 

Panašūs receptai

Makaronai su kiauliena bei pomidorais
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Česnakų sriuba
Sekantis įrašas: Česnakinė sriuba su kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt