• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuotos kiaulienos gabaliukai aštriame sojos padaže

2010-10-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Marinuotos kiaulienos gabaliukai aštriame sojos padaže

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos sprandinės – 300g
  • Čili pipirų – 0.25vnt.
  • Sojos padažo – 3 šaukštai
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Kukurūzų krakmolo – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Acto – 45ml
  • Česnako drožlių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Laurų lapų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Kiaulienos mėsą supjaustome labai plonomis juostelėmis-gabaliukais (2-3mm x 2cm x 2-3cm) ir sudedame į dubenį kartu su cukrumi, actu, druska, česnako drožlėmis ir lauro lapais. Rankomis mėsą išminkome. “Masažuojame” mėsą apie 3 minutes, kad kuo minkštesnė būtų.
  2. Pilame šaukštą aliejaus ir paliekame marinuotis bent valandai.
  3. Išmarinuotą mėsą dedame į įkaitintą keptuvę su pora šaukštų aliejaus ir kepame ant vidutinės ugnies apie 10-12 minučių dažnai maišydami.
  4. Truputį apkepus mėsai beriame garstyčių miltelius, sojos padažą, čili prieskonius ir pipirą, cinamoną ir krakmolą. Gerai išmaišome, sumažiname ugnį iki mažiausios ir pakepame dar 3 minutes.
  5. Kiaulieną patiekiame šiltą su ryžiais.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cinamonas, cukrus, garstyčios, kiauliena, krakmolas, lauro lapai, mėsa, padažas, Patiekalai receptai, receptas, ryžiai, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Rūkytos lašišos užkandis su varške
Sekantis įrašas: Jautienos kebabas su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt