• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuotos kiaulienos gabaliukai aštriame sojos padaže

2010-10-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Marinuotos kiaulienos gabaliukai aštriame sojos padaže

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos sprandinės – 300g
  • Čili pipirų – 0.25vnt.
  • Sojos padažo – 3 šaukštai
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Kukurūzų krakmolo – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Acto – 45ml
  • Česnako drožlių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Laurų lapų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Kiaulienos mėsą supjaustome labai plonomis juostelėmis-gabaliukais (2-3mm x 2cm x 2-3cm) ir sudedame į dubenį kartu su cukrumi, actu, druska, česnako drožlėmis ir lauro lapais. Rankomis mėsą išminkome. „Masažuojame“ mėsą apie 3 minutes, kad kuo minkštesnė būtų.
  2. Pilame šaukštą aliejaus ir paliekame marinuotis bent valandai.
  3. Išmarinuotą mėsą dedame į įkaitintą keptuvę su pora šaukštų aliejaus ir kepame ant vidutinės ugnies apie 10-12 minučių dažnai maišydami.
  4. Truputį apkepus mėsai beriame garstyčių miltelius, sojos padažą, čili prieskonius ir pipirą, cinamoną ir krakmolą. Gerai išmaišome, sumažiname ugnį iki mažiausios ir pakepame dar 3 minutes.
  5. Kiaulieną patiekiame šiltą su ryžiais.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cinamonas, cukrus, garstyčios, kiauliena, krakmolas, lauro lapai, mėsa, padažas, Patiekalai receptai, receptas, ryžiai, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Rūkytos lašišos užkandis su varške
Sekantis įrašas: Jautienos kebabas su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt