• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsa įdarytos paprikos

2010-09-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėsa įdarytos paprikos

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kiaulienos faršo – 300g
  • Grietinės (30%) – 4 šaukštai
  • Paprikų – 4vnt.
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 8vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Nulupame bulves.
  2. Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą. Sudedame smulkintą svogūną ir pakepame.
  3. Apkeptus svogūnus dedame į mėsos faršą ir išminkome kartu su smulkintu česnaku, druska ir pipirais ir tarkuotu fermentiniu sūriu.
  4. Nupjauname paprikoms viršūnėles ir išimame sėklas.
  5. Paprikas prikemšame faršo ir įpilame po 2 valg. š. vandens. Uždedame nupjautas viršūnėles ir sudedame į kepimo indą. Kartu sudedame pusiau perpjautas bulves.
  6. Į kepimo indą pilame 100ml vandens, dedame šaukštą sviesto.
  7. Patiekalą dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kur kepame apie 30 minučių. Po 30 minučių ant daržovių dedame grietinę ir dar pilame 100ml vandens. Kepame dar 20 minučių.
  8. Iškeptas paprikas patiekiaime karštas kartu su bulvėmis.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, česnakas, faršas, fermentinis sūris, grietinė, paprika, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Grybų ir faršo kotletai

Previous Post: « Tuno salotos su bulvėmis
Sekantis įrašas: Krapų padažas krevetėms »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt