• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsos kukuliai grietinėlės padaže

2010-10-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėsos kukuliai grietinėlės padaže

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 200ml
  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos faršo – 700g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 70g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Kmynų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu svogūnu, džiūvėsiais ir kiaušiniu. Į faršą beriame truputį druskos ir pipirų, sudedame kmynus ir rankomis išminkome formuojame nedidelius kukulius.
  2. Užverdame puode vandenį ir pasūdome. Sudedame mėsos kukulius, kurios verdame apie 10 minučių.
  3. Įkaitiname gilią keptuvę ir išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie 1 minutę.
  4. Į keptuvę suberiame miltus ir pakepame dar vieną minutę.
  5. Užpilame miltus, grietinėlę, beriame truputį druskos ir išmaišome. Padažą kaitiname ant silpniausios ugnies.
  6. Pradėjus kilti burbuliukams į padažą sudedame išvirtus mėsos kukulius ir troškiname padaže apie 5 minutes.
  7. Patiekiame šiltus su virtų makaronų garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, džiūvėsiai, faršas, grietinėlė, kiaušiniai, kmynai, kukuliai, miltai, padažas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Burokėlių piurė užkandis
Sekantis įrašas: Troškintos vištienos kepenėlės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt