• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsos kukuliai įdaryti džiovintomis slyvomis ir abrikosais

2010-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėsos kukuliai įdaryti džiovintomis slyvomis ir abrikosais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 200g
  • Vandens – 50ml
  • Jautienos faršo – 1000g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Slyvų (džiovintų) – 50g
  • Abrikosų (džiovinti) – 50g

Gaminimas

  1. Slyvas užmerkiame šiltame vandenyje bent valandai, o abrikosus 30 minučių.
  2. Į jautienos faršą beriame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą česnaką, 1 kiaušinį ir 150g džiūvėsių. Rankomis faršą labai gerai išminkome ir dedame į šaldytuvą bent 30 minučių.
  3. Išmirkytas slyvas ir abrikosus supjaustome nedideliais kubeliais.
  4. Imame saują faršo ir formuojame kukulius į kurių vidų dedame po šaukštelį džiovintų vaisių.
  5. Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
  6. Suformuotus kukulius pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Sudedame į skardą, ištiestą kepimo popieriumi (popierių aptepame sviestu) ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, kur kepame apie 20-30 minučių.
  7. Jei kukuliai labai kimba prie popieriaus, pilame 50ml vandens.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: abrikosai, česnakas, faršas, jautiena, kiaušiniai, slyvos

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Ryžių salotos su krabais ir žirneliais
Sekantis įrašas: Saldžios ryžių salotos su riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt