• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsos kukuliai su bulvėmis

2010-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėsos kukuliai su bulvėmis

Ingridientai

  • Majonezo – 20g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 400g
  • Kiaulienos faršo – 400g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Grietinės (30%) – 4 šaukštai
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Sviesto – 4 šaukštai

Gaminimas

  1. Bulves nuskutame ir sutarkuojame rupia tarka (geriausiai tiktų burokėliams skirta tarka). Tarkius sudedame į dubenį.
  2. Kartu sudedame faršą, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, džiūvėsius, beriame druskos ir pipirų ir rankomis gerai išmaišome tešlą.
  3. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  4. Šlapiomis rankomis iš faršo bei bulvių masės formuojame kukulius ir dedame į uždengiamą kepimo indą.
  5. Į kepimo indą kartu su kukuliais sudedame sviestą ir dedame į orkaitę kur kepame apie 40 minučių vis apversdami ir užpildami trupučiu vandens, kad nesviltų.
  6. Dubenėlyje sumaišome grietinę ir miltus, beriame druskos ir pipirų, galime įpilti dar kelis šaukštus vandens ir šį padažą pilame ant kukulių prieš baigdami kepti.
  7. Su padažu troškiname dar 5 minutes ir patiekiame.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, džiūvėsiai, faršas, grietinė, kiaušiniai, kukuliai, majonezas, miltai, sviestas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Trapios tešlos receptas
Sekantis įrašas: Prancūziška kiaušinienė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt