Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 30g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Petražolių – 50g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Feta sūrio – 50g
- Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
- Žaliųjų alyvuogių – 50g
- Avienos (maltos) – 450g
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome visus produktus. Faršą gerai išminkome ir paliekame apie 1 valandą šaldytuve, kad mėsa įgautų prieskonių aromato.
- Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
- Iš paruošto faršo formuojame mažus kukuliukus ir dedame į riebalais išteptą kepimo skardą.
- Kukulius, kaip užkandį, patiekiame su mėgstamu padažu ir itališka duona.
Parašykite komentarą