Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos faršo – 1000g
- Kiaušinių – 3vnt.
- Džiūvėsėlių – 250g
- Grybų – 200g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Grybus išverdame ir sumalame.
- Į grybus sudedame smulkintą svogūną bei vieną kietai išvirtą ir kubeliais supjaustytą kiaušinį. Įberiame druskos ir pipirų ir šaukštu išmaišome.
- Į mėsos faršą dedame 2 kiaušinius, 200g džiūvėsių, smulkintą česnaką, beriame druskos ir pipirų ir rankomis išminkome mėsą.
- Imame saują faršo ir formuojame pailgus kotletukus, į kurių vidų įdedame šaukštą grybų įdaro.
Suformuotus maltinius apvoliojame džiūvėsiuose. - Į kepimo indą įpilame 2-3 valg. š. aliejaus ir sudedame maltinius, kuriuos kepame orkaitėje apie 30-40 minučių.
- Patiekiame karštus su mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą