• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsos pyragas

2010-06-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėsos pyragas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Svogūnų laiškų – 10g
  • Kvietinių miltų – 5 arb. šaukšt.
  • Fermentinis sūrio – 50g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 20g
  • Trapios tešlos (be cukraus) – 300g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių. Įdedame kepimo indą, kad įkaistų.
  2. Dubenyje gerai išplakame kiaušinius su miltais, dedame žiupsnelį druskos, pilame aliejaus 2 šaukštus, suberiame smulkintą svogūną, sutarkuojame parmezano sūrį ir pusę fermentinio ir dar kartą išmaišome.
  3. Į kiaulienos faršą įspaudžiame česnakus, dedame druskos ir pipirų, smulkintus svogūnų laiškus ir išminkome.
  4. Smulkiai supjaustome kiaulienos šoninę.
  5. Imame kepimo indą, išklojame jį šaldyta tešla, užpilame pusę kiaušinių ir miltų plakinio. Tolygiai dedame kiaulienos faršo ir ant viršaus supilame likusią kiaušinių tešlą. Pyrago viršų pabarstome šoninės gabaliukais, jei liko, žalumynais.
  6. Dedame į orkaitę ir kepame 30-40 minučių. Kepimo pabaigoje ištraukiame pyragą ir viršų pabarstome likusiu fermentiniu sūriu. Kepame dar 5 minutes, kol išsilydys sūris.
  7. Patiekti galime su šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: karštieji patiekalai, kiauliena, mėsa, pyragas, salotos

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Trapi tešla
Sekantis įrašas: Farširuotų pomidorų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt