• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Minkšti faršo blyneliai

2010-09-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Minkšti faršo blyneliai

Ingridientai

  • Majonezo – 30g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos faršo – 450g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 20g
  • Bulvių krakmolo – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 3vnt.

Gaminimas

  1. Į faršą sudedame majonezą, krakmolą, džiūvėsius, kiaušinį, smulkintus česnakus, įberiame druskos, pipirų ir gerai išmaišome.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame faršo masės. Kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
  3. Patiekiame su ryžiais.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, krakmolas, majonezas

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Bulvės įdarytos krabais ir sūriu
Sekantis įrašas: Pusryčių sumuštinis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt