Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Kvietinių miltų – 500g
- Kiaulienos faršo – 350g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Sausų mielių – 10g
- Svogūnų – 1vnt.
- Kefyro – 310ml
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome kefyrą, miltus, dedame druskos, mielių ir išminkome.
- Į kiaulienos faršą dedame smulkintą svogūną, druskos ir pipirų, kiaušinį ir išminkome mėsą.
- Tešlą iškočiojame ir lėkštele išspaudžiame apvalius tešlos blynelius, į kuriuos dedame po 1-2 šaukštus faršo. Kraštelius užspaudžiame šakute.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kepti čeburekus.
Parašykite komentarą