Ingridientai
*700g kiaulienos faršo
*200g pievagrybių
*2 kiaušiniai
*70g džiūvėsių
*4 skiltelės česnako
*1 nedidelis svogūnas
*aliejus
*druska ir pipirai
Gaminimas
Kiaulienos faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, smulkintu svogūnu, žiupsniu druskos ir pipirų. Išminkome faršą rankomis ir bent 30 minučių paliekame šaldytuve.
Pievagrybius nulupame, pabarstome druska ir pipirais.
Imame saują faršo ir delne suformuojame “blyną” į kurio vidurį dedame vieną pievagrybį. Kotletą užspaudžiame, kad pievagrybis būtų pačiame kotleto viduryje.
Įkaitiname keptuvę su 4 v.š. aliejaus ir dedame paruoštus kotletus, kuriuos kepame apie 4-5 minutes iš abiejų pusių.
Iškeptus,pievagrybiais įdarytus, kotletus patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą