• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminiai kotletai įdaryti su pievagrybiais

2011-04-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g kiaulienos faršo
*200g pievagrybių
*2 kiaušiniai
*70g džiūvėsių
*4 skiltelės česnako
*1 nedidelis svogūnas
*aliejus
*druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulienos faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, smulkintu svogūnu, žiupsniu druskos ir pipirų. Išminkome faršą rankomis ir bent 30 minučių paliekame šaldytuve.
Pievagrybius nulupame, pabarstome druska ir pipirais.
Imame saują faršo ir delne suformuojame „blyną“ į kurio vidurį dedame vieną pievagrybį. Kotletą užspaudžiame, kad pievagrybis būtų pačiame kotleto viduryje.
Įkaitiname keptuvę su 4 v.š. aliejaus ir dedame paruoštus kotletus, kuriuos kepame apie 4-5 minutes iš abiejų pusių.
Iškeptus,pievagrybiais įdarytus, kotletus patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, kiaušiniai, kotletai, mėsa, Patiekalai receptai, pievagrybiai, receptas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Kalafioro ir krabų lazdelių mišrainė
Sekantis įrašas: Vištienos gabaliukai balto vyno padaže »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt