• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orkaitėje kepti faršo ir daržovių kukuliai su sūriu

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g faršo
*2 kiaušiniai
*1 poras
*2 skiltelės česnako
*150g kopūsto
*150g kalafioro
*1 morka
*100g džiūvėsių
*70g fermentinio sūrio
*4 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas

Morką nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
Porą ir kopūstą labai smulkiai supjaustome.
Kalafiorą susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame porą, morką ir kepame 3 minutes. Po 3 minučių sudedame kopūstą, kalafiorą ir kepame dar 4-5 minutes.
Dubenyje sumaišome faršą su keptomis daržovėmis, 1 kiaušiniu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų.
Sūrį sutarkuojame.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
Drėgnomis rankomis suformuojame faršo ir daržovių blynelius, į vidurį dedame po 1 a.š. sūrio ir užspaudę kraštus padarome kukulius.Apvoliojame kukulius kiaušinyje, tada džiūvėsiuose,vėl kiaušinyje ir dar kartą džiūvėsiuose.
Paruoštus kukulius sudedame į kepimo skardą išteptą riebalais ir kišame į orkaitę, kur kepame 40-45 minutes.
Iškeptus kukulius patiekiame šiltus su sūrio padažu.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, daržovės, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kalafioras, kiaušiniai, kopūstas, kukuliai, morkos, Patiekalai receptai, poras, receptas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Pomidorų pyragas su varške
Sekantis įrašas: Kiaušinienė su šparaginėmis pupelėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt