• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis

2010-09-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Petražolių – 50g
  • Kiaulienos faršo – 500g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Vandens – 100ml
  • Morkų – 2vnt.
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Cukinijų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Faršą suminkome su džiūvėsiais ir įmuštu kiaušiniu. Įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą česnaką ir dar kartą išminkome.
  3. Kepimo indą (geriausia stiklinis uždengiamas) ištepame sviestu.
  4. Iš faršo šlapiomis rankomis (kad nekibtų mėsa prie rankų) formuojame kotletukus ir dedame į indą.
  5. Pagamintus kotletus dedame į orkaitę ir kepame apie 30-35 minutes.
  6. Tuo metu riekėmis supjaustome cukiniją, sutarkuojame morkas, susmulkiname svogūnus bei petražoles.
  7. Dubenyje sumaišome grietinę, miltus ir vandenį. Beriame druskos ir pipirų.
  8. Kotletams apkepus, apverčiame juos ir ant viršaus sudedame daržoves. Kepame dar apie 10 minučių ir supilame padažą. Supylus padažą kotletus troškiname vos 5 minutes.
  9. Patiekiame su mėgstamu garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, cukinijos, džiūvėsiai, faršas, grietinė, kiaušiniai, kotletai, miltai, morkos, padažas, petražolė, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Sviestas su silke
Sekantis įrašas: Bulviniai blynai su silke ir svogūnais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt