Ingridientai
- 400g jautienos faršo
- 0,5 kg pomidorų
- 1 svogūnas
- 2 raudonieji čili pipirai
- 100g pomidorų padažo arba kečupo
- druska
- pipirai
Gaminimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir čili pipirus. Jei mėgstate aštriau, tuomet pipirus palikite su sėklomis.
2. Sudėkite pomidorus į didelį puodą ir nuplikykite verdančiu vandeniu, kad atšoktų odelės. Odeles nulupkite, o pomidorus supjaustykite nedideliai gabaliukais.
3. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite jautienos faršą ir svogūnus, kol paruduos.
4. Sudėkite čili pipirus, prieskonius bei pomidorus. Viską gerai išmaišykite, tuomet supilkite pomidorų padažą. Leiskite užvirti.
5. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 20 minučių vis pamaišant. Pabaigoje čili troškinys turėtų pasidaryti gana vientisos masės.
Rekomenduojama valgyti su juoda duona arba traškučiais.
Parašykite komentarą