• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paprastas čili

2016-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

paprastas cili

 

Ingridientai

  • 400g jautienos faršo
  • 0,5 kg pomidorų
  • 1 svogūnas
  • 2 raudonieji čili pipirai
  • 100g pomidorų padažo arba kečupo
  • druska
  • pipirai

Gaminimas

1. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir čili pipirus. Jei mėgstate aštriau, tuomet pipirus palikite su sėklomis.

2. Sudėkite pomidorus į didelį puodą ir nuplikykite verdančiu vandeniu, kad atšoktų odelės. Odeles nulupkite, o pomidorus supjaustykite nedideliai gabaliukais.

3. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite jautienos faršą ir svogūnus, kol paruduos.

4. Sudėkite čili pipirus, prieskonius bei pomidorus. Viską gerai išmaišykite, tuomet supilkite pomidorų padažą. Leiskite užvirti.

5. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 20 minučių vis pamaišant. Pabaigoje čili troškinys turėtų pasidaryti gana vientisos masės.

Rekomenduojama valgyti su juoda duona arba traškučiais.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: čili pipiras, jautienos faršas, pomidorai, pomidorų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
Jautienos troškinys-stroganofas 2
Jautienos troškinys-stroganofas

Previous Post: « Tirštas bananų kokteilis
Sekantis įrašas: Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt