
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 200g
- Česnako skiltelių – 6vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
- Pieniškų dešrelių – 500g
- Šparaginių pupelių – 300g
Gaminimas
- Dešreles nulupame ir supjaustome (kaip patinka, ar juostelėmis išilgai ar apskritimais).
- Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą. Į keptuvę sudedame smulkintą česnaką, kepame minutę, tada sudedame nuplautas pupeles. Pupeles su česnakais kepame dar 3 minutes.
- Pupelėms švelniai apskrudus sudedame pjaustytas dešreles. Kepame dar 5 minutes ant vidutinės ugnies, tada supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų. Keptuvę uždengiame ir kaitiname kol padažas užvirs.
- Patiekiame su virtomis bulvėmis ar grikiais.
Parašykite komentarą