Ingridientai
*8 pievagrybiai
*1 svogūnas
*100g kiaulienos šoninės
*4 kiaušiniai
*1 v.š. miltų
*50ml pieno
*druska ir pipirai
*2 v.š. aliejaus
*50g svogūnų laiškų (nebūtina)
Gaminimas
Pievagrybius, svogūną ir šoninę supjaustome.
Dubenyje suplakame kiaušinius, pieną, miltus, žiupsnį druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytą šoninę bei smulkintą svogūną, kuriuos kepame 2-3 minutes. Suminkštėjus svogūnams sudedame pjaustytus pievagrybius ir kepame dar porą minučių. Ant apkeptų ingredientų užpilame kiaušinių plakinį (suberiame smulkintus svogūnų laiškus) ir kepame 3-4 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverčiame ir dar kelias minutes kepame.
Pievagrybių omletą patiekiame šiltą su pomidorų padažu ar mėgiamomis šviežiomis salotomis.
Parašykite komentarą