Ingridientai
- česnakų – 2 šaukštai
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 šaukštas
- Rūkytos paprikos (miltelių) – 3 šaukštai
- Kiaulienos mentės – 2000g
- Druskos – 1 šaukštas
- Garstyčių miltelių – 1 šaukštas
- Cukraus (rudojo) – 2 šaukštai
- Svogūnų – 2vnt
- čiobrelių – 3 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 1 šaukštas
Gaminimas
- Sumaišome visus prieskonius.
- Kruopščiai mišiniu įtriname mėsą, kad visiškai pasidengtų iš visų pusių.
- Jei turite laiko, palikite mėsą šiek tiek pasimarinuoti.
- Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
- Kepimo skardą išdėliojame svogūno griežinėliais ir ant viršaus dedame mėsą.
- Sandariai apdengiame folija ir užlankstome kraštus.
- Dedame į orkaitę ir kepame 3 valandas.
- Po trijų valandų nuimame foliją ir paliekame kepti orkaitėje dar 3 valandas.
- Išimame iš orkaitė ir leidžiame atvėsti. Atvėsus šakutė suplėšome mėsą į gabaliukus.
- Labai skanu su Coleslaw salotomis bei Barbecue padažu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą