• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Plovas su kiauliena ir žalumynais

2011-05-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*250g liesos kiaulienos
*1 svogūnas
*1 morka
*50g petražolių
*100g šviežių dilgynių
*300g ryžių (1,5 stiklinės)
*700ml vandens (+100ml)
*70ml aliejaus
*1 lauro lapas
*druska ir pipirai

Gaminimas


Mėsą supjaustome mažais kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir kepame ant vidutinės ugnies apie 4 minutes.
Morką nulupame, supjaustome diskeliais ir sudedame į keptuvę kartu su mėsa.
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustę sudedame į keptuvę ir pabaigiame kepti mėsą.
Supilame ryžius į puodą, sudedame keptą mėsą, beriame druskos ir pipirų, lauro lapą, užpilame vandeniu ir ant silpnos ugnies troškiname apie 40 minučių.
Iki troškinimo pabaigos likus vos 5 minutėms į puodą sudedame smulkintas dilgynes bei petražoles. (Jei plovas kimba prie puodo dugno, pilame dar truputį vandens ir aliejaus).
Plovą su kiauliena ir žalumynais patiekiame šiltą.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, dilgynės, kiauliena, Kiaulienos patiekalai, lauro lapai, mėsa, morkos, Patiekalai receptai, petražolė, plovas, receptas, ryžiai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Jautienos kukuliai su morkų įdaru
Sekantis įrašas: Pomidorų bei cukinijų lazanija »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt