Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnų laiškų – 30g
- Čili pipirų – 3vnt.
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Jautienos išpjovos – 200g
- Baltųjų ridikų – 200g
Gaminimas
- Ridiką nulupame ir supjaustome pusriekėmis.
- Čili pipirus perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
- Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame imbierą, čili pipirus, svogūnų laiškus, česnaką bei žvaigždanyžius (nebūtina), kuriuos pakepame 30 sekundžių, kol išsiskiria aromatas.
- Po 30 sekundžių į keptuvę su prieskoniais sudedame kubeliais pjaustytą jautieną, išmaišome ir kepame 5 minutes.
- Į mėsą sudedame ridikus, išmaišome, pabarstome truputį druskos ir pipirų,
- Uždengiame dangčiu ir troškiname apie 10 minučių.
- Ridikų ir jautienos troškinį patiekiame karštą.
Parašykite komentarą