• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ridikų ir jautienos troškinys

2010-11-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ridikų ir jautienos troškinys

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Svogūnų laiškų – 30g
  • Čili pipirų – 3vnt.
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Jautienos išpjovos – 200g
  • Baltųjų ridikų – 200g

Gaminimas

  1. Ridiką nulupame ir supjaustome pusriekėmis.
  2. Čili pipirus perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
  3. Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame imbierą, čili pipirus, svogūnų laiškus, česnaką bei žvaigždanyžius (nebūtina), kuriuos pakepame 30 sekundžių, kol išsiskiria aromatas.
  4. Po 30 sekundžių į keptuvę su prieskoniais sudedame kubeliais pjaustytą jautieną, išmaišome ir kepame 5 minutes.
  5. Į mėsą sudedame ridikus, išmaišome, pabarstome truputį druskos ir pipirų,
  6. Uždengiame dangčiu ir troškiname apie 10 minučių.
  7. Ridikų ir jautienos troškinį patiekiame karštą.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: aliejus, baltieji ridikai (daikonai), česnakas, čili pipiras, imbieras, jautiena, svogūnai, troškinys, žvaigždanyžis

 

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
paprastas cili
Paprastas čili
Jautienos troškinys-stroganofas 2

Previous Post: « Kiaušinių – pomidorų sriuba
Sekantis įrašas: Kepti bulvių švilpikai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt