• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ryžių užkepėlė su kopūstais ir jautiena

2010-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ryžių užkepėlė su kopūstais ir jautiena

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 1g
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Kopūstų – 300g
  • Cheddar sūrio – 50g
  • Jautienos faršo – 400g
  • Ryžių – 300g
  • Sviesto – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Išverdame ryžius pagal nurodymus ant pakuotės.
  3. Kopūstą supjaustome stambiomis juostelėmis.
  4. Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. sviesto ir sudedame pjaustytus kopūstus. Kepame apie 5 minutes ant stiprios ugnies.
  5. Apskrudus kopūstui, sudedame smulkintą svogūną ir išmaišome. Po 2 minučių keptuvę nuimame nuo ugnies.
  6. Keptas daržoves sudedame į dubenį su virtais nusausintais ryžiais ir išmaišome. Dedame 1 šaukštą grietinės, įberiame druskos ir pipirų.
  7. Keptuvėje išlydome 1 valg. š. sviesto ir dedame jautienos faršą, kurį kepame vos 4-5 minutes.
  8. Į kepimo indą (geriausia stiklinį) dedame pusę išvirtų ryžių su kopūstais. Ant ryžių suberiame keptą jautienos faršą ir užpilame likusiais ryžiais. Ryžius aptepame likusiu šaukštu grietinės ir dedame dar vieną šaukštą sviesto.
  9. Paruoštą užkepėlę dedame į orkaitę, kur kepame apie 20-30 minučių. Likus kepti 5 minutėms užbarstome tarkuotu čederio ar fermentiniu sūriu.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čederio sūris, faršas, fermentinis sūris, grietinė, jautiena, karštieji patiekalai, ryžiai, sviestas, svogūnai, užkepėlė

 

Panašūs receptai

Vieno puodo jautienos troškinys
Vieno puodo jautienos troškinys
Korėjietiška Jautiena Bibimbap
Alaus čili
Alaus čili

Previous Post: « Vegetariška fritata su sūriu
Sekantis įrašas: Balandėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt