• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šonkauliukai troškinti krienų padaže

2010-10-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Šonkauliukai troškinti krienų padaže

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Krienų – 3 šaukštai
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Kvietinių miltų – 0.5 šaukšto
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Kiaulienos šonkaulių – 1000g

Gaminimas

  1. Šonkauliukus dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 50 minučių.
  2. Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką. Pakepame apie pusę minutės ir sudedame pjaustytus svogūnus. Maišydami kepame apie 2-3 minutes.
  3. Dubenėlyje sumaišome grietinę su krienais, beriame druskos ir pipirų, sudedame pusę šaukšto miltų.
  4. Į keptuvę su svogūnais pilame šonkauliukų sultinio ir daržoves dar troškiname apie 2 minutes.
  5. Tada supilame krienų padažą ir sudedame išvirtus šonkauliukus. Uždengiame keptuvę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.
  6. Šonkauliukus patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, kiauliena, krienai, miltai, padažas, Patiekalai receptai, šonkauliukai, sultinys

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Prancūziškų ragelių pudingas
Sekantis įrašas: Graikiški sluoksniuotos tešlos mėsos pyragėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt