• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šonkauliukai troškinti krienų padaže

2010-10-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Šonkauliukai troškinti krienų padaže

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Krienų – 3 šaukštai
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Kvietinių miltų – 0.5 šaukšto
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Kiaulienos šonkaulių – 1000g

Gaminimas

  1. Šonkauliukus dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 50 minučių.
  2. Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką. Pakepame apie pusę minutės ir sudedame pjaustytus svogūnus. Maišydami kepame apie 2-3 minutes.
  3. Dubenėlyje sumaišome grietinę su krienais, beriame druskos ir pipirų, sudedame pusę šaukšto miltų.
  4. Į keptuvę su svogūnais pilame šonkauliukų sultinio ir daržoves dar troškiname apie 2 minutes.
  5. Tada supilame krienų padažą ir sudedame išvirtus šonkauliukus. Uždengiame keptuvę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.
  6. Šonkauliukus patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, kiauliena, krienai, miltai, padažas, Patiekalai receptai, šonkauliukai, sultinys

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Prancūziškų ragelių pudingas
Sekantis įrašas: Graikiški sluoksniuotos tešlos mėsos pyragėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt