Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Krienų – 3 šaukštai
- Grietinės (30%) – 100g
- Kvietinių miltų – 0.5 šaukšto
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Kiaulienos šonkaulių – 1000g
Gaminimas
- Šonkauliukus dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 50 minučių.
- Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką. Pakepame apie pusę minutės ir sudedame pjaustytus svogūnus. Maišydami kepame apie 2-3 minutes.
- Dubenėlyje sumaišome grietinę su krienais, beriame druskos ir pipirų, sudedame pusę šaukšto miltų.
- Į keptuvę su svogūnais pilame šonkauliukų sultinio ir daržoves dar troškiname apie 2 minutes.
- Tada supilame krienų padažą ir sudedame išvirtus šonkauliukus. Uždengiame keptuvę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.
- Šonkauliukus patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis.
Parašykite komentarą