• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sūriu įdaryti mėsos kukuliai

2010-09-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Sūriu įdaryti mėsos kukuliai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Mozarella sūrio – 200g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 200g
  • Bazilikų (džiovintų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Jautienos faršo – 1000g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. Į jautienos faršą beriame druskos ir pipirų, sudedame 0,5 arb. š. baziliko, 1 kiaušinį ir 150g džiūvėsių. Rankomis faršą labai gerai išminkome ir dedame į šaldytuvą bent 30 minučių.
  3. Mozzarella sūrį supjaustome kubeliai (2cm) ir dubenyje sumaišome su 0,5 arb. š. baziliko.
  4. Imame saują faršo ir formuojame kukulius į kurių vidų įdedame kubelį sūrio.
  5. Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
  6. Suformuotus kukulius pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Sudedame į skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15-20 minučių.
  7. Patiekiame karštus su bulvių koše ar mėgiamu užkandžių padažu.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bazilikas, džiūvėsiai, faršas, jautiena, kiaušiniai, kukuliai, mozzarella sūris

 

Panašūs receptai

Mongoliška jautiena
Mongoliška jautiena
Troškinti jautienos šonkauliukai
Troškinti jautienos šonkauliukai
Jautienos antrekoto kepsnys
Jautienos antrekoto kepsnys

Previous Post: « Krabų ir avokadų užkandis prie vyno
Sekantis įrašas: Cepelinai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt