• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti kotletai su salierais ir česnakų laiškais

2011-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g kiaulienos faršo
*1 kiaušinis
*2 skiltelės česnako
*70g džiūvėsių
*50g česnakų laiškų (galima keisti laiškiniu česnaku)
*3 saliero lapkočiai
*3 v.š. grietinės
*300ml sultinio
*30g krapų
*aliejus
*2 v.š. sviesto
*2 v.š. miltų
*druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaulienos faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, žiupsniu druskos ir pipirų.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus nedidelius kotletus, kuriuos kepame apie 4 minutes iš abiejų pusių. Iškeptus kotletus sudedame į lėkštę.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą salierą, kurį kepame 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
Į troškinimo puodą sudedame sviestą ir supilame 200ml sultinio. Česnakų laiškus susmulkiname ir sudedame į puodą, kur 2-3 minutes juos paverdame.
Grietinę sumaišome su likusiu sultiniu bei miltais. Supilame viską į puodą ir ant silpnos ugnies verdame apie 2-3 minutes. Sudedame į puodą salierus, beriame druskos ir pipirų, smulkintus krapus išmaišome ir tada į padažą sudedame iškeptus kotletus. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 15 minučių.
Troškintus kotletus su salierais ir česnakų laiškais patiekiame su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, grietinė, kiauliena, kiaušiniai, kotletai, krapai, miltai, Patiekalai receptai, receptas, salieras, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Česnakinė pomidorų tyrė
Sekantis įrašas: Meksikietiškos salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt