• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti kotletai su salierais ir česnakų laiškais

2011-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g kiaulienos faršo
*1 kiaušinis
*2 skiltelės česnako
*70g džiūvėsių
*50g česnakų laiškų (galima keisti laiškiniu česnaku)
*3 saliero lapkočiai
*3 v.š. grietinės
*300ml sultinio
*30g krapų
*aliejus
*2 v.š. sviesto
*2 v.š. miltų
*druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaulienos faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu česnaku, žiupsniu druskos ir pipirų.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus nedidelius kotletus, kuriuos kepame apie 4 minutes iš abiejų pusių. Iškeptus kotletus sudedame į lėkštę.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą salierą, kurį kepame 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
Į troškinimo puodą sudedame sviestą ir supilame 200ml sultinio. Česnakų laiškus susmulkiname ir sudedame į puodą, kur 2-3 minutes juos paverdame.
Grietinę sumaišome su likusiu sultiniu bei miltais. Supilame viską į puodą ir ant silpnos ugnies verdame apie 2-3 minutes. Sudedame į puodą salierus, beriame druskos ir pipirų, smulkintus krapus išmaišome ir tada į padažą sudedame iškeptus kotletus. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 15 minučių.
Troškintus kotletus su salierais ir česnakų laiškais patiekiame su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, grietinė, kiauliena, kiaušiniai, kotletai, krapai, miltai, Patiekalai receptai, receptas, salieras, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Česnakinė pomidorų tyrė
Sekantis įrašas: Meksikietiškos salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt