• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtos kiaulių kojos su česnaku

2010-11-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Virtos kiaulių kojos su česnaku

Ingridientai

  • 4 kiaulių kojos
  • 3 lauro lapai
  • 7 pipirų žirniukai
  • 2 arb. š. druskos
  • 3 skiltelės česnako
  • maltų pipirų

Gaminimas

  1. Kojas nuvalome ir dedame į puodą su vandeniu, 1 šaukšteliu druskos ir 3 pipirų žirneliais. Verdame apie 45 minutes.
  2. Po 45 minučių nupilame vandenį, perplauname kiaulių kojas, vėl pilame 2l vandens, druskos, dedame lauro lapus, likusius pipirus ir verdame apie 3.5-4 valandas, kol mėsa lengvai ima kristi nuo kaulų.
  3. Išvirtas kiaulių kojas pabarstome tarkuotu česnaku, druska ir pipirais.
  4. Patiekiame su žirnių koše.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, kiauliena, lauro lapai, užkandis

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Rukolos salotos su camembert sūriu
Sekantis įrašas: Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt