• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių kukuliai su mėsa

2011-02-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 800g bulvių
  • 4 v.š. bulvių krakmolo
  • 1didelis kiaušinis
  • 200g faršo
  • 1 svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 150g sviesto
  • 100g grietinės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame, išverdame ir atvėsinę sumalame. Į maltas bulves dedame kiaušinį, krakmolą, druskos ir gerai išminkome tešlą.
Faršą sumaišome su smulkintu česnaku, žiupsniu druskos ir pipirų. Faršą dedame į keptuvę ir pakepame apie 7-10 minučių.
Drėgnomis rankomis (kad nekibtų tešla prie rankų) imame saują bulvių tešlos ir suformuojame blynelį, į kurio vidurį dedame po šaukštelį apkepto faršo. Užspaudžiame kraštus ir suformuojame kukulius.
Užverdame puodą pasūdyto vandens ir sudedame kukulius, kuriuos verdame apie 10 minučių (kol iškylą visi kukuliai į paviršių).
Kol verda kukuliai, į keptuvę, kurioje kepė faršas sudedame sviestą ir smulkintą svogūną, kurį kepame 4-6 minutes. Suminkštėjus svogūnui sudedame grietinę, truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir dar porą minučių pakepę nuimame nuo ugnies.
Išvirtus kukulius dedame į lėkštę ir užpilame paruoštu sviesto padažu.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, česnakas, faršas, grietinė, krakmolas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Vištiena su kiaušiniu ir daržovėmis
Sekantis įrašas: Mėsos kukulių sriuba su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt