• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių kukuliai su mėsa

2011-02-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 800g bulvių
  • 4 v.š. bulvių krakmolo
  • 1didelis kiaušinis
  • 200g faršo
  • 1 svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 150g sviesto
  • 100g grietinės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame, išverdame ir atvėsinę sumalame. Į maltas bulves dedame kiaušinį, krakmolą, druskos ir gerai išminkome tešlą.
Faršą sumaišome su smulkintu česnaku, žiupsniu druskos ir pipirų. Faršą dedame į keptuvę ir pakepame apie 7-10 minučių.
Drėgnomis rankomis (kad nekibtų tešla prie rankų) imame saują bulvių tešlos ir suformuojame blynelį, į kurio vidurį dedame po šaukštelį apkepto faršo. Užspaudžiame kraštus ir suformuojame kukulius.
Užverdame puodą pasūdyto vandens ir sudedame kukulius, kuriuos verdame apie 10 minučių (kol iškylą visi kukuliai į paviršių).
Kol verda kukuliai, į keptuvę, kurioje kepė faršas sudedame sviestą ir smulkintą svogūną, kurį kepame 4-6 minutes. Suminkštėjus svogūnui sudedame grietinę, truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir dar porą minučių pakepę nuimame nuo ugnies.
Išvirtus kukulius dedame į lėkštę ir užpilame paruoštu sviesto padažu.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, česnakas, faršas, grietinė, krakmolas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Vištiena su kiaušiniu ir daržovėmis
Sekantis įrašas: Mėsos kukulių sriuba su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt