• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Moliūginis pyragėlis

2020-08-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Moliūginis pyragėlis

Reikės:

  • 300g moliugų tyrės
  • Skardinės virtų avinžirnių
  • 80g riešutų sviesto
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų migdolų aliejaus
  • 2 šaukštų rudo cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • Šaukštelio cinamono
  • 160g avižinių miltų
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
  • 30g balto šokolado patiekimui

Gaminimo eiga:

  1. Jei neturite moliūgų tyrės pasidarykite ją patys: perpjaukite moliūgą per pusę ir kepkite orkaitėje 40 minučių arba iki tol kol įbedus šakutę bus minkštas.
  2. Tada nulupkite žievę ir blenderyje sutrinkite.
  3. Avinžirnius nusunkę taip pat sutrinkite blenderyje iki vientisos masės.
  4. Sumaišykite tyrę, avinžirnius, riešutų sviestą, migdolų aliejų ir taip pat įmaišykite du išplaktus kiaušinius.
  5. Tada cukrų, druską, cinamoną, kepimo miltelius ir miltus sumaišykite atskirame inde.
  6. Į skystą masę po truputį pilkite birius ingridientus ir maišykite kol masė bus vientisa.
  7. Tuomet supylus į formą, kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
  8. Iškepusį ir atvėsusį papuoškite ir tuo pačiu pagardinkite savo pyragėlį lydytu baltu šokoladu.
  9. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Receptai visiems.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragėliai ir bandelės

 

Panašūs receptai

Naminiai kruasanai
Naminiai kruasanai
Uogų galetė
Uogų galetė
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės

Previous Post: « Makaronai su šviežiais pomidorais
Sekantis įrašas: Wok Makaronai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt