• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Morkų piurė

2018-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Morkų piurė

Ingridientai

  • Druskos – 0.33 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinėlės (36%) – 80ml
  • Svogūnų – 0.5vnt
  • Morkų – 2vnt
  • Daržovių sultinio – 900ml
  • Sviesto – 10g

    Gaminimas

    1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame svogūnus su šiek tiek druskos. Pakepiname.
    2. Dedame gabalėlį sviesto ir pjaustytas morkas. Šiek tiek pakepiname.
    3. Supilame sultinį ir verdame apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
    4. Supilame viską į blenderį, dedame grietinėlės, šiek tiek druskos ir sutriname iki vientisos masės.
    5. Skanaus!

    Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

     

    Panašūs receptai

    Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
    Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
    Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
    Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
    Kepti kalafijorai
    Kepti kalafijorai

    Previous Post: « Krevečių karis
    Sekantis įrašas: Šokoladinis padažas »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

    Naujausi blogo įrašai

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2023 · Kulinare.lt