• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminiai makaronai

2010-06-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Naminiai makaronai

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Kvietinių miltų – 300g
  • Kiaušinių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Į dubenį supilame miltus, pilame plaktus kiaušinius, aliejų, dedame druskos ir viską išminkome.
  2. Minkome tol kol gausime vientisą, prie rankų nekimbančią tešlą. (Jei tešla per kieta, tai pilame kelis šaukštus vandens vandens).
  3. Tešlą iškočiojame maždaug 0,3 cm storio, pabarstome miltais, susukame tešlą ir peiliu pjaustome norimo pločio makaronus.
  4. Verdame makaronus, kol tampa minkšti.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: kiaušiniai, makaronai

 

Panašūs receptai

Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Wok Makaronai
Wok Makaronai

Previous Post: « Silkė patale
Sekantis įrašas: Vokiškos bulvių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt