• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orkaitėje keptas omletas

2017-10-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Orkaitėje keptas omletas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 10vnt.
  • Svogūnų laiškų – 15g
  • Cheddar sūrio – 110g
  • Kumino miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Paprikų (raudonųjų) – 80g
  • Jalapenų (marinuotų) – 100g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 220°C.
  2. Torto formą ištepame riebalais.
  3. Dideliame inde išplakame kiaušinius. Įmaišome sūrį, smulkintas aitriąsias ir saldžiąsias paprikas, svogūnų laiškus bei kuminą. Pagardiname druska ir pipirais.
  4. Pilame masę į kepimo formą ir kepame 15-20 minučių, kol kiaušiniai pilnai iškeps.
  5. Patiekiame nedelsiant.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE
GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE
Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų

Previous Post: « Rytiniai keksiukai
Sekantis įrašas: Graikiško jogurto blynai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt